Hundeluftning.

Hundeluftning.


Hundeluftning er for hunde som er længe alene hjemme, hunde som ikke kommer nok ud af andre årsager, hunde som har brug for socialisering og leg eller bare for at give hunden et ekstra tilbud om oplevelser i hverdagen.
Turene vil foregå i dit nærområde, i skov, park eller hundeskov, alt afhængig af, hvad der findes i nærheden. På turen vil der være mulighed for leg med andre hunde, lettere træning og aktivering. Tilbuddet gælder alle størrelser, racer og aldersgrupper, dog ikke kamphunde.
Priseksempel.

Der beregnes kørsel med kr. 3,00 pr. kilometer udover 5 km fra min adresse.

Der vil være vand og godbidder med på turen. Hvis hunden transporteres, vil dette ske forsvarligt, enten i bur eller hundesikkerhedssele.
Jeg tilbyder at tage billeder af din hund og dens oplevelser på turen. Hunden skal være vaccineret, være ansvarsforsikret og bære hundetegn. Introduktionsbesøg i hundens hjem er uforpligtende og gratis.

Ring på 51 60 41 06 eller send mail til camillastenild@hotmail.com og aftal tid for et uforpligtende møde

Pasning i eget hjem.


Pasning i eget hjem et eller flere døgn. Skal du på et par dages forretningsrejse, miniferie eller lignende og er din hund tryg ved at være alene hjemme, kan du med fordel benytte dig af pasning i eget hjem.
Priseksempel:

  • Luftning 1 time 2 gange dagligt
    samt fodring og vand kr. 400,00 per dag.
  • 1 times ekstra luftning kr. 175,00
  • ½ times aktivering kr. 100,00

Introduktionsbesøg i hundens hjem er uforpligtende og gratis.Ring på 51 60 41 06 eller send mail til camillastenild@hotmail.com og aftal tid for et uforpligtende møde