Profil

Jeg hedder Camilla Stenild Arnstrup.
Jeg blev i juni 2010 færdig med uddannelsen til Professionel Hundeinstruktør hos Lone Greva, uddanner i Paff regi. I april 2011 startede jeg på Adfærdsrådgiver uddannelsen hos Hund og Træning. Denne uddanelse blev jeg færdig med i Juni 2013 og er nu både hundeinstruktør og adfærdsrådgiver. Jeg tager løbende til foredrag og kurser og det er også planen at jeg på et tidspunkt vil uddanne mig til Klikkerinstruktør.

Min store interesse for både hunde og heste skyldes at jeg er vokset op med begge dele. Mine forældre har haft Cocker Spaniel opdræt og senere er de gået over til Springer Spaniel, så der har altid været mange hunde i huset. Min interesse for heste har jeg også haft siden at jeg var helt lille, interessen har været både på konkurrence niveau og som nu på "skovturs" niveau. Jeg nyder at være sammen med dyrene og jeg nyder at være udenfor sammen med dem.
Jeg interesserer mig meget for hundetræning, hundeadfærd og indlæringspsykologien der ligger bag dette. Jeg træner efter positive metoder og jeg går meget op i hundens velbefindende. Jeg er af den opfattelse at via positiv træning, det vil sige træning med belønning og ros, opnår man det bedste og mest langvarige resultat. Derudover har man også en glad og tilpas hund som elsker at samarbejde med sin ejer.
Da jeg mener at man aldrig er færdig uddannet tager jeg ofte på kurser.
Jeg har bl.a deltaget i følgende: