Jagttræning.

Jagttræning er for dem, som har en jagthund der skal bruges på jagt, til prøver eller, hvor du bare ønsker at træne hunden til det den er lavet til.
Træningen er primært tilrettelagt for de samarbejdende jagthunde, Spaniels, Retrivere og stående hunde.
Vi træner efter positive metoder hvor der bliver lagt vægt på samarbejdet mellem hund og ejer.

Jagt hvalp er for hvalpe af samarbejdende jagthunderacer som er maks 16 uger gammel. Vi vil træne de grundfærdigheder som en jagthund skal kunne, herunder stop, apportering, søg, selvkontrol, dirigering, ro og almindelig lydighed.

Jagt grundtræning Er for hunde af samarbejdende jagthunderacer som har gået på jagt hvalpe hold. Vi træner de grundfærdigheder som en jagthund skal kunne, såsom stop, apportering,dirigering, selvkontrol, ro og almindelig lydighed.

Jagt begynder er for hunde af samarbejdende jagthunderacer som er på begynder niveau og ikke har gået på jagt hvalpehold. Vi træner de grundfærdigheder som en jagthund skal kunne, såsom stop, apportering, selvkontrol,dirigering, ro og almindelig lydighed.

Jagt øvede er for hunde som er godt igang med de grundlæggende færdigheder og som kan apportere. Vi vil bl.a. benytte kaningården og duer til træningen.


<---- Find aktuelle træningstilbud i jagt træning i menuen til venstre under hold


NYT lige nu: